Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Alternatieve Aardverschuiving

3 februari @ 20:00 - 4 februari @ 20:00

€6

3 bands op het podium in Kompleks!

Eurydice, Outlaw Queen en MindYourStep

 

Eurydice is een progressieve rockband. Met melodieuze zanglijnen en teksten geïnspireerd op mythologie nemen wij de luisteraar mee in ons muzikale verhaal. Het repertoire is dynamisch; Zachte melancholische gitaarpartijen worden afgewisseld met ruige solo’s en met de complexe baslijnen en stevige drumpartijen sleept de band het publiek mee.
Outlaw queen is een Gitaargedreven alternatieve rock met shoegaze invloeden, dat is waar het bij Outlaw Queen om draait. Deze vier vrienden hebben hun passie voor dit genre gecombineerd en er hun eigen draai aan gegeven door zich te laten inspireren door bands als Wolf Alice, Nothing But Thieves en Paramore. Inmiddels heeft de Amsterdamse band een sterk repertoire van eigen tracks opgebouwd. Het resultaat: luide, fuzzy en moshable gitaarriffs gecombineerd met dreunende baslijnen, energieke drumfills en aanstekelijke melodieën.
Mind Your Step is een vijfkoppige alternatieve rockband met een hardhitting maar melancholische sound. De Haarlemse groep weet keiharde riffs te combineren met ambient sounds en progressieve arrangementen die leiden tot een ongelofelijke setlist vol twists en turns, dromerige passages en epische climaxen.

Tickets

Gegevens

Begin:
3 februari @ 20:00
Einde:
4 februari @ 20:00
Kosten:
€6

Locatie

Jc Kompleks
Beukenlaan 1A
Heerhugowaard, Noord-Holland 1701 DA Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Scroll naar boven