Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Moods – Pinkfloyd tribute band

november 18 @ 20:00 november 19 @ 01:00

Moods – Pink Floyd Tribute band                                                         

Moods is in 2014 ontstaan toen een aantal muzikanten uit Purmerend en omgeving besloten om  Pink Floyd’s  “Dark side of the Moon” integraal uit te voeren. Dit sloeg geweldig aan.

Uit succes geboren
Na een eerste serie uitverkochte optredens met juichende recensies gaan wij verder als een Pink Floyd tribute band: Moods.

De setlist wordt uitgebreid met een breder repertoire van Pink Floyd.  Onder andere nummers als ‘Shine on’, ‘Wish you were here’, ‘Hey you’, ‘Comfortably numb’, ‘Another brick in the Wall’ en  ‘Sorrow’ worden opgenomen. Moods vindt het belangrijk om als onderdeel van een optreden, naast muzikale kwaliteit ook het visuele en belevingsaspect perfect uit te voeren. Met de authentieke samples en op de achtergrond geprojecteerde filmpjes krijgt het publiek de echte Pink Floyd-ervaring. Zo willen we iedereen een adembenemend spektakel voorschotelen en een magische herinnering bezorgen.

In Kompleks spelen zij het album Wish You Were Here wat natuurlijk aangevuld wordt met een set met een best of, om een avondvullend programma neer te zetten.

Voorverkoop via Cool kunst en cultuur.

€17 Voorverkoop
Scroll naar boven