Veel gestelde vragen


Waar kan ik mijn auto parkeren?


Kompleks heeft geen eigen parkeerplaatsen. Je kunt gebruikmaken van parkeer plekken aan de straat, in het verlengde van de straat van Kompleks vind je het parkeer terrein v/d waardergolf hier kunt u Gratis parkeren.


Hoe oud moet ik zijn?

Onder 12 jaar: begeleid door een volwassene van 18 jaar of ouder.
Entréé: 16+ jaar en ouder, tenzij anders aangegeven.

Alcohol: 18 jaar en ouder
Identificatieplicht: iedereen van 14 jaar en ouder moet een geldig identiteitsbewijs kunnen tonen als politie of toezichthouder daar om vraagt met een gerede aanleiding. Dit is vastgelegd in de Wet op de Uitgebreide Identificatieplicht (WUID) van 1-1-2005.


Blijven mijn Kompleks munten geldig?

Tot 1 Maart 2024 was iedereen in de gelegenheid om de rode JcKompleks munten uit te geven, Vanaf heden zijn deze munten niet meer geldig.


Hoelaat begint/eindigt het evenement?

Op de agendapagina van het evenement vind je de aanvangstijd van Kompleks en de starttijd (van de eerste act of band). Klik hiervoor op het betreffende evenement.


Kan ik met een rolstoel naar binnen ?

De zaal en café zijn rolstoeltoegankelijk. Wij verzoeken u wel van tevoren altijd even contact op te nemen via info@kompleks.nl, zodat we hier rekening mee kunnen houden.


Is er een garderobe ?

Kompleks heeft een bewaakte garderobe waar jassen, tassen en waardevolle spullen kunnen worden ingeleverd. Deze vind je bij binnenkomst aan de linkerkant van de gang.


Mag ik fotograferen of filmen?

Fotograferen of filmen is toegestaan met je mobieltje of pocketcamera/-camcorder, zolang je de artiest en andere bezoekers hier niet mee hindert. Maak bijvoorbeeld geen foto’s met flits.
Fotograferen of filmen met (semi)professionele apparatuur is niet toegestaan. Je kunt hier eventueel wel toestemming voor vragen. Stuur hiervoor een mail naar info@kompleks.nl. Als de accreditatie wordt verleend, dan kun je je aan de kassa melden. Onze huisfotografen hebben bepaalde privileges, maar ook voor hen gelden restricties.


Hoe bied ik een band/artiest/dj aan?

Op de Organiseren pagina staat alle informatie om zelf een bandavond of dergelijke te organiseren.
Vanwege het grote aantal aanbiedingen is het niet altijd mogelijk om (binnen een redelijke termijn) te antwoorden. Er is vaak niet veel ruimte in het programma, Maar als je echt iets goeds hebt, schroom niet om ons even te mailen met uw aanbod!


Hoe vraag ik om een Stageplek of Baan?

JcKompleks maakt uitsluitend gebruik van Vrijwilligers, Bekijk onze vrijgilligers pagina en/of stuur een mail naar info@kompleks.nl


Kan ik een ruimte huren?

Géén besloten Zaalverhuur!
Als culturele instelling mag Kompleks haar café en zaal niet verhuren voor privéfeestjes, verjaardagen en/of bedrijfsfeesten. Scholen en andere culturele instellingen zijn wel welkom. Daarnaast is de zaal beschikbaar voor bijvoorbeeld uitvoeringen van fanfare, popkoor, muziekschool, zangles, etc. Voor meer info kun je mailen naar info@kompleks.nl


Ik heb een vraag, opmerking of klacht. Waar kan ik terecht?

Wij doen ons best onze bezoekers tevreden te stellen. Wij staan je dan ook graag te woord als je ontevreden bent, opmerkingen hebt of een klacht hebt. Neem contact met ons op via info@kompleks.nl of neem contact met ons op via facebook.Ik ben iets verloren/vergeten in Kompleks. Hoe krijg ik dit terug?

Kompleks bewaart gevonden voorwerpen. Om te vragen of jouw voorwerp is gevonden kun je het beste even mailen. Stuur ons een e-mail via info@kompleks.nl. Geef een duidelijke omschrijving van wat je bent verloren en hoe het eruitziet en tijdens welk evenement je het bent verloren. Wij nemen z.s.m. contact met je op.


Kan ik zitten?

Ja, Kompleks heeft zitplaatsen, uitgezonderd specifieke evenementen. Als je slecht ter been bent, niet lang kunt staan of een zitplaats noodzakelijk is, dan kunnen wij uiteraard een extra kruk of stoel klaarzetten. Wel is het fijn van tevoren contact met ons op te nemen, Dan kunnen wij hier rekening mee houden.


Waar vind ik foto’s van de evenementen?

Waar vind ik foto’s van de evenementen? We plaatsen binnen enkele dagen na een optreden of feestje de foto’s online op Facebook in het betreffende event en als fotoalbum. Bekijk alle fotoalbums op onze Facebook pagina