header

Een evenement organiseren?

Wil je zelf iets doen met bands, dj’s of een bepaald thema? Kompleks staat altijd open voor nieuwe ideeën en iedereen mag en kan een avond organiseren. Heb jij een fantastisch plan? Mail of kom langs. Je staat er dan nooit alleen voor. Jij komt met het idee en we werken het samen uit. Jij kan bijvoorbeeld de acts, dj of aankleding regelen, terwijl wij dan zorgen voor het financiële, dat er vrijwilligers zijn, dat er techniek is en dat er publiciteit gemaakt wordt. We doen het dus altijd samen met een leuk team. info@kompleks.nl is het e-mailadres of val eens binnen!

In Kompleks spelen met je band?

Kompleks heeft geen programmeur. Dat betekent dat we nooit ingaan op aanbiedingen van bands, singer-songwriters en dj’s. Dat wil niet zeggen dat je niet kan spelen/draaien! Natuurlijk zijn er diverse wedstrijden (Popmania, Mixtream Contest.
Wat je wel kan doen? We kunnen je in contact brengen met diverse mensen die in een bepaald genre (metal, punk, rock, pop) iets organiseren in Kompleks of kom zelf met een goed plan. Heb je drie te gekke acts bij elkaar? Drie bevriende bands of bands die bij elkaar passen? Meld je aan en we kijken of we een plekje voor je hebben! info@kompleks.nl

Géén Zaalverhuur!

Als culturele instelling mag Kompleks haar café en zaal niet verhuren voor privéfeestjes, verjaardagen en/of bedrijfsfeesten.
Scholen en andere culturele instellingen zijn wel welkom. Daarnaast is de zaal beschikbaar voor bijvoorbeeld uitvoeringen van fanfare, popkoor, muziekschool, zangles, etc… Voor meer info kun je mailen naar info@kompleks.nl